III. Olağan Genel Kurul Toplantımız Gerçekleştirildi.

Türkiye ev tekstili sektörünün çatı kuruluşu olan TETSİAD'da görev değişikliği yaşandı. Türkiye ev tekstili sektörünün büyümesinde büyük bir paya sahip olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) başkanlık görevine Sn. Ali Sami Aydın seçildi.

Derneğimizin 16 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlık görevi için bayrak değişimi yapıldı.

Tekstil sektörünün önemli temsilcilerinin yer aldığı seçimli genel kurula, sektörün bütününün görüş birliği ile tek liste ile girildi.  Yapılan oylama sonucunda genel kurul üyelerinin oy birliği ile yeni başkan Ali Sami Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri derneğin 2016 - 2019 dönemi için görevlendirildiler. Sn. Ali Sami Aydın, görevi Sn. Yaşar Küçükçalık'tan devraldı.

Aydın: "Türkiye ev tekstili sektörünü layık olduğunu konuma taşıyacağız”

TETSİAD'ın yeni başkanı Ali Sami Aydın yaptığı teşekkür konuşmasında üstlendikleri onurlu görevin getirdiği yükümlülüklerin ve güçlüklerin farkında olduklarını, Türk Ev Tekstili sektörünü bir adım daha öteye taşıyabilmek için bu göreve talip olduklarını belirtti. Konuşmasına TETSİAD'ın önceki dönem başkanı Yaşar Küçükçalık'a emekleri nedeniyle teşekkür ederek başlayan Aydın, " Ev Tekstili sektörünün gelecek yıllarına yönelik kısa - orta ve uzun vadeli stratejilerimizi sektördeki tüm paydaşlarla birlikte belirleyecek ve nano tekstilden, akıllı tekstillere, yeni pazarlar oluşturulmasından, yurtiçinde ve yurtdışında yeni fuarlar, urge ve benzeri çalışmalar organize edilmesine kadar pek çok çalışmayı bu strateji çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Dünyanın iki büyük ev tekstili fuarından biri olan EVTEKS'i ve sektörümüze büyük hareket kazandıran Home&Tex Fuarımızı çok daha iyi yerlere getirmek için, Derneğimizi ve sektörümüzü daha da güçlendirmek için tüm üyelerimizin de destekleriyle katılımcı bir yönetim tarzıyla çalışacağız.” dedi. Bir kilo tekstilin bir kilo otomobilden daha pahalı ve daha katma değerli olduğunu vurgulayan Aydın, "Tüm kamuoyunda, devlet birimlerinde ve özellikle de kendi sektörümüzde bu algıyı oturtmak ve tekstil sektörünün hakettiği değeri görmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

Genel kurul neticesinde Derneğimizin 2016 - 2019 dönemi Yönetim ve Denetim Kurulları şu şekilde oluştu ;

Ali Sami AYDIN
AYDIN TEKSTİL PAZ.AŞ.

Ahmet Serdar SÜTÇÜOĞLU
ANKA DANIŞMANLIK TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Ali Rıza HASOĞLU
BİRLİK MENSUCAT SAN.TİC.İŞL.AŞ.

Cengiz ÖZMEN
PLASMEN PLASTİK TEKS.END.TİC.AŞ.

Abdülhadi KÖSEOĞLU
KÖSEOĞLU DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

Ufuk OÇAK
GÜLESER TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.

Mehmet Fatih DEREKÖYLÜ
ZORLUTEKS TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

Can TANRIVERDİ
TANRIVERDİ MENSUCAT SANAYİ AŞ.

Remzi KIRAYOĞLU
KIRAYTEKS TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Hüseyin MEMİŞOĞLU
MAKROTEKS TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Murat ZÜMBÜLYUVA
AKARCA TEKSTİL KONF.SAN.TİC. A.Ş.

Mustafa KÖSEMUSUL
ADA NAKIŞ DESEN DOKUMA GİYİM İML.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Bülent KOÇAK
KOÇAKLAR EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.AŞ.

Arif ŞENSÖZ
NEŞE TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

Cihan AKTAŞ
GÖKYILDIZ TEKSTİL KONF.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İsa DAL
EVTEKS TEKSTİL KONF.TUR.YAT.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Faruk HÜRDANA
HÜRTEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Mehmet KEÇECİ
DEPAR DERİ PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

Ercan KARAKUŞ
ERCAN MEFRUŞAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Kadir BEYTEKİN
SERAL PAMUK ELYAF SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Ahmet Nuri BAYTİMUR
DİLHAN TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

Mustafa MORAL
MORAL TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

İsmail AĞAOĞLU
AĞAOĞLU TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

Yavuz DEMİREL
MAYA TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Emrah DEMİR
ANKA TEKSTİL PAZARLAMA A.Ş.

Mehmet PAMUK
PAMUKLAR TEKSTİL TUR.SAN.TİC.AŞ.

Berk VARDAR
VARDARLAR TEKSTİL SAN. TİC. A.Ş.

Hasan Kürşat BAYRAM
LEKUER TEKSTİL İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Eren NAZİK
NAZİK BRODE TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Fatih ÖZDEMİR
DOKSAN DENİZLİ DOKUMA SAN.TİC.AŞ.

İlgili Fotoğraflar